Τα διάφορα είδη βλογίων

Posted by next_day | Posted in | Posted on 10:59 π.μ.

Με αφορμή τα 2 πόστ με τις πρώτες αναρτήσεις μερικών απο τα blog που παρακολουθώ και με με γενικότερη τάση να ψαχουλεύω όλες τις αναρτήσεις σε κάθε ένα απο αυτά, έχω καταλήξει σε διάφορα συμπεράσματα.

Τα blogs, όπως και εμείς οι ίδιοι είναι διαφορετικά το ένα με το άλλο!
Στην εμφάνιση, το στήσιμο, τα χρώματα και φυσικά το περιεχόμενο.

Η εμφάνιση και τα χρώματα συνήθως εξαρτώνται απο την "καλλιτεχνική" φύση του συγγραφέα καθώς και τις ικανότητες του να "παίζει" με το διαδίκτυο και να ανακαλύπτει κανούρια πράγματα.

Το στήσιμο μάλλον εξαρτάται απο τό τι θέλει ο κάθε blogger να φαίνεται ανοίγοντας την σελίδα του, πηγαίνοντας παρακάτω καθώς και τί θεωρεί εκείνος σημαντικό για να είναι σε εμφανές σημείο.

Όσο για το περιεχόμενο, εδώ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.
Παρακολουθώντας λοιπόν τους διάφορους φίλους bloggers μπορείς να ανακαλύψεις πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα τους, την ζωή τους, τις συνήθειες τους και να ταξιδεύεις μαζί τους, είτε σε φανταστικό επίπεδο είτε σε πραγματικό.

Φυσικά σε πολλές περιπτώσεις ένα blog μπορεί να ανήκει σε πολλές κατηγορίες και συνήθως αυτό εξαρτάτατι απο την έμπνευση που έχει κατά καιρούς ο κάθε blogger αλλά και το τί είναι αυτό που θέλει να μοιραστεί μαζί μας.

Έχω καταλήξει λοιπόν στις εξής κατηγορίες :

  1. Ειδησεογραφικά blogs, με ειδήσεις και νέα. Εδώ ο blogger είτε απλά παραθέτει τις απόψεις του, είτε δεν κάνει σχολιασμό, είτε είναι καυστικός και χιουμοριστικός! 
  2. Προσωπικές εξομολογήσεις. Μου αρέσουν αυτά τα blog, όχι επειδή είμαι περίεργη, αλλά γιατί είναι όμορφο να βλέπεις ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που θέλει να μοιράζεται τις σκέψεις του και να μην τα κρατάει για τον εαυτό του. Υπάρχει ακόμα επικοινωνία και αυτό ποτέ δεν παύει να είναι κάτι όμορφο! 
  3. "Συγγραφικά"... όλοι κρύβουμε έναν συγγραφέα μέσα μας, αλλά είναι μερικοί που τον έχουν βγάλει προς τα έξω και μάλιστα με τεράστια επιτυχία! Όμορφα blogs που σε ταξιδεύουν με ποικίλα συναισθήματα! Γέλιο, λύπη, δάκρυα, προβληματισμός! Είναι blogs που επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ!
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν!

Την καλημέρα μου και καλή συνέχεια bloggers!!!!!!!!


Comments (0)

Δημοσίευση σχολίου