Εργασία #2

Posted by next_day | Posted in | Posted on 10:11 π.μ.

Σε αυτό το εξάμηνο στην σχολή έχω μια εργασία με τίτλο "Διαχείρηση Έργου".. αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ένα κείμενο στο οποίο να εξηγούμε για ποιούς λόγους πρέπει να γίνει ένα έργο της επιλογής μας.
Εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την κατασκευή ιδρύματος για κινητικά ανάπηρους. Είναι ένα θέμα με το οποίο είχα ασχοληθεί και στην πτυχιακή μου (Κοινωνική Αποκατάσταση Κινητικά Αναπήρων) και το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό..
Θα μου πείς.... ποιός θα την δεί την εργασία σου.. Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις πώς στα φέρνει η ζωή και επειδή με ενδιαφέρει να έχω σοβαρές εργασίες, θέλω να ασχοληθώ αρκετά με το θέμα..
Θα ήθελα λοιπόν μια μικρή βοήθεια...
Η εργασία βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι στο οποίο λίγο κολλάω.. Στο τί εγκαταστάσεις θα πρέπει να υπάρχουν μέσα στο Ίδρυμα και ποιά έργα πρέπει να γίνουν εκτός Ιδρύματος, για την πληρέστερη λειτουργία του.. Έχω κάποιες ιδέες, αλλά θα ήθελα να έχω και τις δικές σας...

Κοπιάστε και όποιος θέλει ας αφήσει μια γνώμη!

Comments (3)

Καλημέρα. Πρωτότυπο θέμα, σίγουρα! Η προσβασιμότητα στην περιοχή του κτιρίου θα πρέπει να είναι εύκολη ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος. Έπειτα, προτιμότερο θα είναι να είναι ή προς θάλασσα ή προς βουνό μεριά.
Εξειδικευμένο προσωπικό σε επίπεδο φυσιοθεραπείας-αποκατάστασης αλλά και ψυχολογικής στήριξης είναι απαραίτητο επίσης.
Αυτά προς το παρόν. Αν σκεφτώ κάτι άλλο! Ελπίζω να βοήθησε.
Καλημέρα

Κίτσε, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα ως προς το πού θα βρίσκεται το ίδρυμα!
Όσο για τα υπόλοιπα είναι αυτά που κι εγώ έχω σκεφτεί!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

perna apo to blog m, se perimenei paixnidaki! ;)

Δημοσίευση σχολίου