Κόπηκαν μόνο 12 Δέντρα!!!

Posted by next_day | Posted in | Posted on 1:29 μ.μ.

"Στην κοπή περίπου 50 δέντρων σε πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου, προχώρησε στις 4 ξημερώματα της Δευτέρας, ο δήμος Αθηναίων συνοδεία αστυνομικών.

Ο δήμος προέβη στην ενέργεια αυτή καθώς πρόκειται να δημιουργήσει πάρκινγκ στην περιοχή.

Ο Δήμος ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες, κόπηκαν μόνο 12 δέντρα και τα υπόλοιπα θα μεταφυτευτούν, υποστήριξε στο ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος τενχικών υπηρεσιών του Δήμου Χρόνης Ακριτίδης.

Χαρακτήρισε αναγκαίο το έργο δημιουργίας δύο πάρκινγκ στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή αρχιτεκτονικού ελέγχου της νομαρχίας Αθηνών, ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στην ενέργεια αυτή.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο τακτικός εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Επιτροπή, Θεόδωρος Σεραφείδης εφόσον δεν ακολουθούνται οι αποφάσεις μας, η επιτροπή δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης.

"Δεν είμαστε γλάστρες κανενός" σημείωσε χαρακτηριστικά.
"

Απλά ΝΤΡΟΠΗ

Comments (2)

Ntropi k aisxos!ksilwnoun siga-siga ola ta dentra,tous ligous pneymones pou mas exoun meinei pleon stin Athina, gia na kataskeyasoun ktiria sta opoia tha pame na kleistoume mesa san ta zwa...
Kalws se vrika next day!wraio to blog sou!kalo s vrady.

Μακάρι να μπορύσε πραγματικά να γίνει κάτι..Ακουσα στο ράδιο κάποια κυρία της περιοχής που έλεγε οτι "δεν βρίσκουμε να παράρουμε οπότε καλό θα ήταν ένα πάρκινγκ.Αν θέλαμε δέντρα δεν είμασταν στην Αθήνα αλλά σε κάποιο βουνό!"
Από εκεί να καταλάβεις τί μυαλό κουβαλάμε!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..σε περιμένω και στην διαμαντένια προβλήτα!
Καλή σου μέρα! ;)

Δημοσίευση σχολίου